Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، محسن رضایی در گفتگو با مردم استان مرکزی از شبکه استانی آفتاب با اشاره به برنامه‌های خود اظهار داشت: سرزمین ایران بهترین قطعه عالم است از چشم‌انداز‌های بدیع و اقلیم‌های متنوع و پوشش گیاهی و ۴ فصل همیشه پربازده آن طبیعتی به وجود آورده که گویی جهان کوچکی در ایران ما شکل گرفته که از همه قاره‌های عالم قطعه‌ای در ایران ما وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ایران سرزمین اقوام، قبیله‌های سرشار از غرور، رویا‌های سرشار از پاکی و شور و مردمی به زلالی چشمه‌های جوشان عالم است، هر صدفی را از گوهر آن می‌توان شناخت که ایران را با ایران باید شناخت به طوری که طبیعت، هنر، ادب، مردم مهمان‌نواز و بنا‌های باشکوه و سابقه تاریخی و تمدنی چند هزار ساله ایران اسلامی حکایت از این گوهر پاک و کمیاب در عالم می‌کند.

نامزد ریاست جمهوری ادامه داد: هنر امام (ره) این بود که با کمک عشق به وطن و اسلام همه ایرانیان را دور هم جمع کرد و ما دوباره واحد و بلند شدیم و روی قامت خود ایستادیم، اما متاسفانه سیاست‌های نادرست دولت‌ها در دو سه دهه اخیر سبب شد تا این توانایی عظیم و قامت بلند ایران خم شود و در برابر مشکلات احساس ناتوانی و ناامیدی دست دهد به همین سبب می‌خواهیم دوباره قیام کنیم و حرکتی را از نو با دولتی نو آغاز کنیم.

رضایی تصریح کرد: امام راحل در انقلاب اسلامی اقوام و همه استان‌ها را کنار یکدیگر جمع کرد و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و غرب و شرق نتوانستند در مقابل ملت ایران بایستند و در جنگ تحمیلی که ۵ استان اشغال شده بود و بیش از ۵۰ کشور همراه صدام بودند به زباله دان تاریخ فرستاده شدند بنابراین دوباره می‌توان همه اقوام و استان‌ها کنار یکدیگر جمع شوند و با وجود مقام معظم رهبری وجوانان غیرتمند می‌توان برای بار سوم قیام کرد.

وی بیان کرد: باید قیام فرهنگی، شکستن محاصره اقتصادی، قیام برای پیشرفت بزرگ، برای زندگی بهتر، تشکیل دولت وحدت ملی و برای اینکه ایرانی‌ها شهروند درجه یک و ... نیستند انجام شود هستند و اینطور نیست که انتخابات از قبل مهندسی شده باشد بلکه شما هستید که سرنوشت صندوق‌ها را تعیین می‌کنید.

قیام سوم زندگی بهتر برای به‌زیستی و سربلندی کارگران، کشاوزان و معلمان و بازنشستگان

نامزد ریاست جمهوری بیان کرد: دوباره می‌خواهیم آغاز کنیم قیام سوم زندگی بهتر برای به‌زیستی و سربلندی کارگران، کشاوزان و معلمان و بازنشستگان و برای زدودن غم و غصه از چهره ایرانی‌ها، برای پیشرفت ایران و دستیابی به قله‌های بلند است همانطور که در دفاع مقدس چنین کاری کردیم، اما همه باید با هم حرکت کنیم به طوری که قدرت، ثروت و ... برای همه است که با تکیه بر شما حرکت می‌کنیم و دوباره اقوام و استان‌ها را به میدان می‌آوریم.

رضایی عنوان کرد: مناطق اقتصادی ایجاد می‌کنیم و به استان‌ها اختیارات و مسئولیت می‌دهیم به عبارتی اگر مردم در استانی سپرده‌ای می‌گذارند باید در همان استان سرمایه گذاری شود نه اینکه ۴۰ درصد سپرده‌های مردم به تهران ارسال و به ارز تبدیل و در نهایت خارج شود که به این موضوع پایان می‌دهیم.

وی بیان کرد: قطب اقتصادی تشکیل می‌دهیم و از تهران برای همه استان‌ها نسخه واحد ارسال نمی‌شود، زیرا دولت اقدام و تحول دولت پایان دادن به وعده‌های بی‌جا است و زمان شعار تمام و فرصت اقدام است به همین سبب برای هر استانی برنامه ویژه استان با کمک مردم همان استان تنظیم شده و اینطور نیست که فولاد را از هرمزگان به جایی که مرکز هنر‌های دستی ایران است بیاورند، زیرا با مشکل رو به رو می‌شویم.

نامزد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: هر سرزمین و استانی نسخه ویژه خود را می‌خواهد و نسخه واحد نوشتن برای همه استان‌ها به منظور نادیده گرفتن استعداد‌ها و ظرفیت‌ها و استعداد‌های مردم هر استان است و دولت ما دولت اقدام و تحول متناسب با توانایی و ظرفیت هر استان نسخه پیشرفت و بهبود زندگی را در استان تهیه می‌کنیم.

رضایی ادامه داد: یارانه ۴۵۰ هزار تومان برای همه استان‌ها است، اما فعالیت‌های ویژه هر استان باید برای همان استان تهیه شود به طوری که اگر فولاد باید در سواحل باشد که نیازمند آب فراوان است به مرکز ایران یا معادنی منتقل شود در آینده با مشکلات خشکسالی و کمبود آب مواجه می‌شویم.

مناطق اقتصادی و قطب‌های اقتصادی باید ایجاد شود

وی ادامه داد: مناطق اقتصادی و قطب‌های اقتصادی باید ایجاد شود به طوری که آذربایجان به ترکیه، شمال و ارمنستان می‌تواند تجارت عظیم داشته باشد و سیستان و بلوچستان به افغانستان، پاکستان و دریای عمان و هندوستان می‌تواند مبادلات عظیم داشته باشد همچنین خراسان با آسیای مرکزی و خوزستان به شمال خلیج فارس و کویت و عراق، کرمانشاه و ایلام و خراسان شمالی و جنوبی و اراک به اندازه کشوری می‌توانند تولید کنند.

نامزد ریاست جمهوری عنوان کرد: سرزمین ۲۵ کشور اروپایی در سرزمین ما جای می‌گیرد، زیرا سرزمین ما بسیار بزرگ است، هماهنطور که در انقلاب مردم وارد صحنه شدند در دولت اقدام و تحول هم وارد صحنه می‌شوند وایران به کارگاه‌های بزرگ اقتصادی تبدیل می‌شود، اما مشروط به اینکه جوانان نشاط داشته باشند و از ظرفیت زنان استفاده شود و آزادی‌های اجتماعی در چهارچوب قانون رعایت شود و مرتب به جوانان گیر ندهیم بلکه به آن‌ها آموزش دهیم و توانایی و مهارت آن‌ها را بالا ببریم که در این صورت زندگی مردم بهبود پیدا می‌کند.

رضایی تصریح کرد: دولت ما این تجربه را دارد که از همه ظرفیت‌ها استفاده کند و کار‌های بزرگی همچون آزادسازی خرمشهر انجام دهد به طوری که افرادی در خوزستان با گرمای طاقت‌فرسا با زبان‌های مختلف کنار هم جمع شدند بنابراین یک بار دیگر دولت ما می‌خواهد چنین وحدت ملی را ایجاد کند و چپ و راستی، پارتی بازی و بی‌عدالتی‌ها باید کنار رود.

وی ادامه داد: آیا اهمیت و ارزش بیرون کردن فقر و گرانی و بیکاری و تبعبض کمتر از بیرون کردن سربازان صدام از کشور است بنابراین دولت ما دولت اقدام و تحول با کمک شما و حمایت‌های حضرت ولیعصر (عج) و سیاست‌های مقام معظم رهبری این کار را می‌کنیم.

در ابتدا استانداران را از مردم منطقه انتخاب می‌کنیم

نامزد ریاست جمهوری افزود: برای رسیدن به این ایده بزرگ چند خط و مشی داریم به طوری که در ابتدا استانداران را از مردم همان منطقه انتخاب می‌کنیم به طوری که سرزمین ایران در هر استان مردان بزرگی دارد که مورد غفلت قرار گرفتند بنابراین برای استان‌ها ۱۰ نفر کاندید می‌شوند و در جمعی از نخبگان مسائل خود را مطرح می‌کنند و ۳ نفر به دولت پبشنهاد می‌شود و پس از ارزیابی یک نفر انتخاب و ۲ نفر دیگر معاون او انتخاب می‌شوند که با این کار تخصص و توانایی آن‌ها مشخص می‌شود و خارج از هر باند و گروهی و پارتی و ... انتصاب می‌شوند.

رضایی با اشاره به اینکه طبق اصل ۱۲۷ قانون اساسی رئیس جمهور می‌تواند اختیارات خود را به افرادی واگذار کند که از بعد اقتصادی این اختیار به استان‌ها داده می‌شود، گفت: از طریق امکانات پژوهشی و اطلاعاتی به مدیران کمک می‌کنیم و با همه توان دولت اقدام و تحول پشت استانداران است و اجازه می‌دهیم که آن‌ها تصمیم بگیرند و هدایت و حمایت می‌شوند.

نخستین توجه ما به معلمان، کارگران و کارکنان دولت است

وی بیان کرد: نخستین توجه ما به معلمان، کارگران و کارکنان دولت است و با یارانه ۴۵۰ هزار تومانی در مسئله اشتغال و تولید در استان‌ها شغل به وجود می‌آید و نهضت بزرگ خانه‌سازی ایرانیان را راه می‌اندازیم به طوری که امروز هزینه هر مترمربع ساختمان از ۳ و نیم تا ۵ میلیون تومان است که یک خانه ۸۰ متری حداکثر ۳۲۰ میلیون تومان است و هرکسی ۳۰ میلیون تومان بیاورد از بانک‌ها درخواست دارم ۹۰ درصد باقیمانده را وام دهند و وثیقه آن همان خانه است، اما سند در بانک است تا همه قسط‌ها پرداخته شود و سود آن یارانه است.

رضایی بیان کرد: در اروپا و آمریکا به این شیوه عمل می‌شود، اما کسانی که در این کشور‌ها درس خواندند افکار غربی را می‌آورند، اما از تجارب غربی استفاده نمی‌شود، در آمریکا اگر ۱۰ درصد آورده داشته باشند برای آن‌ها خانه می‌سازند و خانه‌سازان را به بازار سرمایه برده و نقدینگی جذب می‌کنند بنابراین اگر مسکن را راه بیندازیم ۳۰۰ صنعت ازجمله در و پنجره سازی، سیمان، موزاییک و ... راه می‌افتند و تعدادی شغل ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: گروه‌های سیاسی که سرگرم دعوا با خود هستند و نمایش و شعبده بازی می‌کنند به جای این کار باید به فکر مردم باشند، زیرا مردم صاحب کشور و انقلاب هستند و ما همانند دوران جنگ که زیر شیمیایی و بمباران رفتیم وارد میدان می‌شویم و نمی‌گذاریم چهره غم و غصه بر ملت ایران تدوام پیدا کند و نان قرضی، زباله گردی و کولبری بر قامت بلند ملت ایران بنشیند.

کسب و کار‌های خانگی را توسعه و شهر‌ها را اقتصادی می‌کنیم

نامزد ریاست جمهوری ادامه داد: حفظ کرامت انسانی مهم‌ترین هدفی است که دولت من در مقابل شما انجام می‌دهد و برای اینکه نشاط و شادابی در زندگی شما موج بزند مهمترین آرزوی دولت من است و تلاش می‌کنم تا با کمک شما و حمایت ما این کار انجام شود.

رضایی تصریح کرد: مساله ازدواج جوانان برای من بسیار مهم است و معتقد هستم که در هر خانه ۲ نفر کار می‌کند، زیرا خانم‌های خانه‌دار مسئولیت تربیت فرزندان را برعهده دارند بنابراین خانم‌های خانه‌دار که ۶ ماه در زمینه تربیت فرزند و حفظ سلامت و بهداشت آموزش ببینندبرای گروه نخست بیش از ۲ فرزند حقوق پرداخت می‌کنم و مساله حفظ کرامت انسانی را از خانه آغاز می‌کنیم.

وی ادامه داد: کسب و کار‌های خانگی را توسعه و شهر‌ها را اقتصادی می‌کنیم وتلاش می‌کنیم تا رونق اقتصادی از پایین به بالا بجوشد درغیراینصورت درآمد نفتی در اختیار دولت‌ها است که تا به پایین برسد چیزی به زندگی مردم نمی‌رسد بنابراین دولت از طریق مالیات‌ها می‌تواند خود را اداره کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: محسن رضایی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات دولت اقدام و تحول ریاست جمهوری همه استان ها برای همه دولت ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟

به گفته رییس سازمان هواپیمایی کشوری در حال حاضر ۱۸۰ فروند هواپیمای عملیاتی در ایران وجود دارد؛ در حالی که خود او پیش از این گفته بود که با توجه به جمعیت فعلی کشور نیاز به ۵۵۰ فروند هواپیما داریم.

به گزارش اعتماد، سال گذشته قرار بود تعداد هواپیما‌ها به ۲۵۰ فروند برسد که این اتفاق نیفتاد. اما درباره آمار و ارقام هواپیما‌های فعال کشور نیز نظرات مختلفی وجود دارد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران در بخش تقاضا به گونه‌ای است که بلیت هواپیما حتی برای آن‌هایی که پولش را دارند به سختی پیدا می‌شود و بدون اتصال به شبکه دلالی پر قدرتی که ظاهرا کسی قرار نیست جلوی آن‌ها بایستد؛ خبری از بلیت نیست. ایرلاین‌ها به واسطه «قیمت گذاری دستوری» بلیت هواپیما با زیان انباشته فعالیت می‌کنند و تحریم‌ها کاری کرده که سوختگیری برای پرواز‌های بین‌المللی به سختی انجام شود و در پرواز‌های داخلی، با وجود تعداد زیاد فرودگاه‌های کشور، بسیاری از آن‌ها فعالیت خاصی ندارند، چون اصولا مسافری ندارند و ایرلاین خاصی حاضر به برقراری پرواز نیست.

فقط ۷ یا ۸ هواپیمای سرحال داریم!

در بخش عرضه، کارشناسان می‌گویند به غیر از ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروندای‌تی‌آر و چند فروند ایرباس ۳۴۰ ماهان، کل ناوگان کشور باید بازیافت شود. «بازیافت» هواپیما بدین معنی است که بدنه هواپیما که از جنس آلومینیوم است به قطعات کوچک بریده شده و به کارخانه‌های مربوطه جهت ذوب و تبدیل به آلومینیوم نو شود. همچنین سایر قطعات اعم از سیم‌های مسی، قطعات فولادی، پلاستیک‌ها و... نیز تا جای ممکن بازسازی شوند.

کارشناسان حوزه هوانوردی می‌گویند حدود ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری در کشور ارزش عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن توربوپراپ با ظرفیت ۷۰ نفر هستند که به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند. می‌ماند ۷، ۸ فروند هواپیما که باید پرواز‌های داخلی و خارجی را به صورت همزمان انجام دهند که البته آن‌ها هم با کمبود قطعات مواجه هستند. به عبارت دیگر، در حالی که کشور‌های امارات، قطر و ترکیه در مجموع بالای هزار فروند هواپیمای سرحال دارند، تعداد هواپیما‌های قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است و باقی هواپیما‌های کشور شدیدا فرسوده شده‌اند.

کاهش پرواز‌های داخلی

در بخش شاخص «نشست و برخاست» که میزان تردد هواپیما‌ها در فرودگاه‌ها را به تصویر می‌کشد نیز شرایط مشابهی طی سال ۱۴۰۱ حاکم بوده و البته بیشتر نشست و برخاست هواپیما‌ها به سمت پرواز‌های بین‌المللی رفته که عمدتا توسط «ایرلاین‌های خارجی» انجام می‌شود. به گفته وزارت راه و شهرسازی، میزان نشست و برخاست هواپیما در پرواز‌های داخلی در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ ریزش ۹ درصدی داشته و از ۳۰۵ پرواز به ۲۷۸ پرواز کاهش پیدا کرده است. در مقابل، نشست و برخاست‌ها در پرواز‌های بین‌المللی ۶۴ درصد رشد کرده است.

ریزش پرواز‌ها در دهه ۹۰

آمار‌های وزارت راه و شهرسازی به وضعیت شاخص‌های بخش هوانوردی در دهه ۹۰ نیز پرداخته که در نوع خود آمار‌های جالبی ارایه می‌کند و شاید بتوانیم پاسخ سوالی که ابتدای گزارش پرسیدیم را در این بخش بیابیم. تعداد نشست و برخاست در پرواز‌های داخلی در حالی طی سال ۱۴۰۱ به ۲۷۸ هزار فروند هواپیما رسیده که در سال ۱۳۹۶ یعنی بهترین عملکرد دهه ۹۰، این رقم ۳۹۶ هزار فروند بوده. در واقع مقایسه این دو رقم از یک کاهش ۲۵ درصدی خبر می‌دهد. در پرواز‌های بین المللی نیز این وضعیت تکرار شده است. بهترین عملکرد دهه ۹۰ در این شاخص مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۲۹ هزار فروند هواپیما نشست و برخاست داشته‌اند. اما در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۲۳ هزار فروند رسیده که ۲۱ درصد کاهش یافته است.

در شاخص اعزام و پذیرش مسافران داخلی نیز بهترین عملکرد برای سال ۹۶ است که ۴۴ میلیون و ۲۷۳ هزار نفر جابه‌جا شده‌اند. عددی که با کاهش ۲۸ درصدی به کمی بیش از ۳۲ میلیون نفر در سال ۱۴۰۱ رسیده است. در بخش مسافران خارجی این وضعیت بدتر است. بهترین عملکرد این بخش مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۴ میلیون و ۴۱۲ هزار نفر در پرواز‌های بین‌المللی اعزام و پذیرش شده‌اند و در سال ۱۴۰۱ با کاهش ۳۷ درصدی این عدد به ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر رسیده است.

۵۰ هواپیمای وارداتی کجا هستند؟

در یکی- دو سال گذشته صنعت هوانوردی ایران با شدیدترین تحریم‌های ظالمانه علیه ایران روبرو بوده و در کنار آن قیمت‌گذاری دستوری بلیت هواپیما، بسیاری از ایرلاین‌ها را زیان‌ده کرده است. اما مثلا به جای مدیریت این شرایط که پیش از این به هنگام امضای برجام صورت گرفت؛ ادعا‌های عجیبی مانند «واردات ۵۰ هواپیما» در دو سال گذشته مطرح می‌شود و در کنار آن با طعنه به دولت قبلی گفته می‌شود که «این دولت به دنبال عکس یادگاری با هواپیمای برجامی نیست!»، اما واقعیت این است که صنعت هوایی ایران که تجربه اضافه شدن ۱۶ هواپیمای برجامی را در مدت دو سال و تاثیر آن را بر صنعت هوایی حس کرده، اثرات اضافه شدن ۵۰ یا ۶۰ فروند هواپیما در دو سال گذشته قاعدتا چیزی نیست که فعالان این صنعت و مردم نتوانند آن را حس کنند؛ بنابراین اینگونه اظهارات چندان درست به نظر نمی‌رسد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران نشان می‌دهد که مدیریت هوانوردی در کنار توان رایزنی‌های مقتدرانه سیاسی در بالاترین سطح ممکن، نیازمند به کارگیری تخصص و علم است و دیر یا زود مجبور خواهیم شد بالاخره در برابر این قاعده سر تسلیم فرود آوریم.

دیگر خبرها

  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • توافقاتی بر سر حرکتی جمعی برای برون رفت از وضعیت کنونی در غزه
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است