Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@00:08:47 GMT

برخی روندهای بانکی در کشور به شعبده بازی شبیه است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۷۰۱۱۴

برخی روندهای بانکی در کشور به شعبده بازی شبیه است

عمرانی برخی روندهای بانکی در کشور راشبیه شعبده بازی عنوان کردو گفت: ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی بعضاً به مشکلی در راه تولید بدل شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «سعید عمرانی» در گفتگو با خبرنگاران در حاشیه بازدید از یک واحد تولیدی در سمنان با اشاره به مشکلات و موانع تولید در سطح کشور، تاکید داشت: بانک ها اولویت نخست مشکلات واحدهای تولیدی،  هستند و مدیران صنایع در باب تسهیلاتی که دریافت کرده‌اند یا مشکلاتی در بازپرداخت آنها ایجاد شده، گلایه‌هایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون قضایی دادستان کل کشور جامعه هدف حمایت دستگاه قضایی را کسانی عنوان کرد که می‌خواهند تولید کنند و تولیدکننده گاهی با امهال، فرصت قسط‌بندی، محاسبه صحیح سود و شفاف‌سازی امور بانکی مشکلاتش رفع می‌شود و باید به این موارد توجه کرد.

 

وی  با تأکید براینکه از مسایل مورد نیاز امروز کشور این است که بانک ها در روند مالی خود به ویژه تسهیلاتی که به سرمایه‌گذاران می‌پردازند شفاف سازی کنند ادامه داد: بعضاً از واحدهای تولیدی بدهکار سوال می‌شود و پاسخ می‌گویند که ۴۰ میلیارد تومان از بانک وام گرفته‌اند، ۶۰ میلیارد تومان پرداخت کرده‌اند و هنوز ۱۰۰ میلیارد تومان دیگر بدهکار هستند.

 

عمرانی با بیان اینکه این کار بانک‌ها بیشتر به شعبده بازی شبیه است، افزود: بعید است که یک شعبده باز هم بتواند چنین تردستی را کند لذا باید گفت بانک‌ها می‌بایست شفافیت را در قبال این وام‌ها داشته باشند و اگر نیاز باشد دستگاه قضائی از آنها می‌خواهد که اسناد شأن را ارائه کنند.

 

معاون قضایی دادستان کل کشور با اشاره به اینکه دستگاه قضا تشخیص می دهد چه تسهیلات‌گیرنده ای برای تولید تلاش می کند و چه فردی به دنبال اهداف دیگری است اظهارداشت: بانک ها می توانند با کمکی کوچک روند تولید را رونق ببخشند.

 

وی با بیان اینکه مدت زیادی است که دستگاه قضائی کشور دیپلماسی را در زمینه تولید کنار گذاشته و به میدان عمل وارد شده است، ابراز داشت: به تولید کننده و سرمایه گذار و هر کس که بتواند نان در سفره مردم بگذارد این اطمینان را می‌دهیم که تمام قد در کنارشان هستیم.

 

عمرانی با بیان اینکه دوران مماشات گذشته است، تاکید کرد: اگر مسئولی در زمینه تولید بتواند کاری را از پیش ببرد ما او را حمایت هم می‌کنیم و اگر این توان در او نیست و شاهد فعل یا ترک فعل در زمینه اقتصادی هستیم، بدون مماشات این مسئول را باید عوض کرد.

 

معاون قضایی دادستان کل کشور با اشاره به مشکلات متعدد و مختلف واحدهای تولیدی در کشور افزود: سرکشی و بازدید مسوولان قضایی از واحدهای تولیدی اطمینان‌بخشی به تولیدگران است.

 

وی ادامه داد: ممکن است تولیدکننده ای هرگز سر و کارش با دستگاه قضا نباشد، ولی اگر مطمئن به پشتیبانی از سوی این قوه باشد با اطمینان بیشتر به فعالیت تولیدی خود ادامه می دهد.

 

عمرانی با بیان اینکه بعضی مسئولان همچنان روند سال‌های گذشته خود را در پیش دارند و هنوز مفهوم شعار انقلابی سال ۱۴۰۰ با عنوان «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» در دل آنها ننشسته است اضافه کرد: ورود به مسایل و رفع مشکلات یکی از اهداف بازدیدها از واحدهای تولیدی  است و مانع زدایی که شعار امسال از سوی رهبر معظم انقلاب تعیین شده در این سفرها مدنظر قرار دارد تا حمایت از تولید در عمل محقق شود.

 

معاون قضایی دادستان کل کشور با اشاره به تعامل قوه قضاییه گفت: قانون این اجازه را به دستگاه قضا داده است که به فعل و ترک فعل مسوولان ورود کند، دیگر زمان برای مماشات نداریم، مسئولان یا باید پای کار باشند و یا کنار بروند و مسوولیت به افراد باانگیزه داده شود.

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: معاون قضایی دادستان کل کشور معاون قضایی دادستان کل کشور واحدهای تولیدی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۰۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌

ایسنا/زنجان مدیر امور اجتماعی اداره‎‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: تاسیس خانه‌های بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی در سال گذشته به ۱۴۵ واحد رسید که نسبت به سال پیش از آن رشد ۷ درصدی داشت.

سجاد اوجاقلو در گفت‌‍وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد واحدهای تولیدی واجد شرایط در استان دارای خانه های بهداشت کارگری هستند، اظهار کرد: هم اکنون تعداد کمی از واحدهای تولیدی که مشمول راه‌اندازی خانه بهداشت هستند در استان باقی مانده است که تاسیس خانه بهداشت در آنها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به بهره‌مندی ۲۳ هزار و ۵۰۰ کارگر از خدمات خانه‌های بهداشت، ادامه داد: ارائه خدمات رفاهی و استراحتگاهی برای کارگران در شهرهای سیاحی و زیارتی جزو برنامه‌ها قرار دارد، چرا که ارائه خدمات رفاهی جزو نکات مورد تاکید است و در این راستا در سال گذشته به ۲۳۲۰ کارگر و خانواده‌هایشان خدمات ارائه شده است.
 
اوجاقلو با اشاره به ارائه خدمات ورزشی به کارگران نیز خاطرنشان کرد: تعداد خانه‌های فرهنگ کار افزایش داده شده است و امیدواریم این روند ادامه داشته باشند. داشتن جامعه کارگری با نشاط و پویا بهره‌وری را افزایش می‌دهد و این نکته باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌